Varför Binordvast?

Jo för att vi ska få en plats där vi kan publisera texter och bilder som intresserar oss. En plats som kan berika oss. Ge oss möjlighet att bli kunnigare och bättre i vår biodling.

Denna plats är alltså till för dig oavsett om du är nybörjare eller har varit biodlare i många år, det har ingen betydelse om du har ett eller tusen samhälle för det som är viktigt är att det är DU som kommer till tals med dina idéer, dina frågor eller med den där bilden som DU tycker är viktig.

Jag väntar med spänning på vad DU vill ska finnas här och hur sidan ska utformas.

Min roll kommer att vara den som fixar till sidan med ditt innehåll men givetvis kommer jag också att vara med i debatten, få någon egen bild eller egen text.
Sedan blir det säkert nyheter från båden stora såväl som den lilla världen.

DU har kanske ett byggprojekt som du vill dela med dig av.
Köp och sälj ja vi får se om det finns ett intresse för det. Själv har jag länge funderat på en idé som om det går att genomföra kommer ett ha (stor) betydelse för dig!

Från senste träffen i Nordvästra Skånes Biodlarförening kan noteras att det annonserade förenings- mötet blev en träff utan agenda och protokoll.

Föredragshållare var Martin Nehman, Yrkesbiodlaren från Lagan som verkkligen vet vad detta med biodling är.

Hans tema denna kväll var Invintring.

Så nu kan vi detta i fortsättningen, eller?

Slanten som vi fått av Hbg kommun som ett bevis på bra miljöarbete diskuterades. Från styrelsen fanns ett förslag på att subventionera resan för de som tänkte besöka BeeCome i Malmö Ni som tänkt åka dit tag omgående kontakt med någon i styrelsen, helst innan siste januari eftersom du då kommer billigare undan.

I närheten av mitt bord viskades att vi kunde ju satsa på en riktig bigård med stuga. Det finns ju pengar i vår kassa som kan förstärka miljöslanten

vid tangentbordet denna gång/
lasse